Mladý ječmen - zelený ječmen recenze

Mladý zelený ječmen je nejkvalitnějším přírodním produktem svého druhu. Mladý ječmen pomáhá proti celé řadě onemocnění. Zelený mladý ječměn je řazen mezi nevýzmanější přírodní produkty ovlivňující kvalitu lidského zdraví v 21. století.

Nejlevnější vysoce kvalitní mladý ječmen v ČR

Nejlevnější mladý ječmen lze objednat u společnosti DENEXON Acca. Objednávky mladého ječmene lze na www.mlady-jecmen.eu ZDE.

Formy zeleného mladého ječmene v prodeji - druhy dle kvality

Mladý ječmen je na trh dodáván ve formě prášku a to ve dvou variantách:

a) Mladý ječmen v prášku - sušený extrakt z ječmenné trávy, kdy ječmen za vysokého tlaku vysušen na prášek. Tato forma představuje výrazně vyšší koncentraci výživných látek a rovněž jeho cena je několikanásobně vyšší. Kvalita pro organismus 93%.

b) Mladý ječmen sušený - prášek - běžně vysušená tráva ječmene následně rozemletá na prášek. Jedná se o sušenou trávu - seno, které je následně pomleté na prášek. Podporuje trávení, ale postrádá velkou část důležitých látek, které ztratí při sušení.** Pozor:** v některých případech je přidáno umělé zelené barvivo, aby prášek vypadal více jako varianta a). Cena sušeného ječmene je výrazně nižší. Kvalita pro organismus 32%. Pozor na alergie!

  • Cena od 280,-Kč za (200g).

c) Ječmen sušený prášek - sušený ječmen včetně starších rostlin. Sušené seno ječmene pomleté na prášek. Kvalita pro organismus 15%. Pozor na alergie!

  • Cena od 120,-Kč za (200g)

Mladý ječmen – rostlina 21. století

Mladý ječmen je enzymaticky a doslova živý nápoj s velkým množstvím vitamínů, stopových prvků, minerálních látek a důležitých aminokyselin.

Mladý zelený ječmen – detoxikace těla

Mladý ječmen velice účinně čistí tělo a zbavuje ho:

  • Těžkých kovů
  • Jedovatých látek
  • Usazenin ve střevech
  • Zátěžových chemikálií

Mladý ječmen doplňuje a posiluje organizmus

Díky celé škále vitamínu, stopových prvků, minerálů, antioxidantů optimálně doplňují zdraví člověka.

Zelený mladý ječmen – obsah látek

Základem mladého zeleného ječmene jsou:

  • enzymy,
  • aminokyseliny,
  • nukleové kyseliny,
  • vláknina a tolik důležitý chlorofyl.

Mladý ječmen – pěstování

Mladý ječmen po svém vyklíčení dynamicky roste a díky vysokému obsahu chlorofylu doslova kumuluje sluneční paprsky. Velké množství energie a živin se nahromadí v mladých výhoncích, aby měla rostlina dostatečný základ pro svůj růst. Právě v tomto období se speciální šetrnou metodou sklízí mladý ječmen.

Mladý ječmen se doporučuje jako prevence i při onemocněních

Mladý ječmen prokazatelně účinkuje při celé řadě onemocnění. Pomáhá optimálnímu fungování těla. Zelený ječmen se doporučuje zejména při:

  • Hubnutí, obezitě, dietách,
  • Snižuje chuť k přejídání,
  • Zvyšuje kvalitu trávení a zažívání,
  • Při rakovině,
  • Osteoporóze,
  • Omlazuje kůži,
  • Akné,
  • Bolesti hlavy,
  • Onemocnění srdce,
  • Vysoký a nízký krevní tlak,
  • Střevní potíže,
  • Důležitý antioxidant,
  • Chudokrevnost,
  • Cukrovka,
  • Crohnova choroba,
  • Alergie,
  • Astma,
  • Neplodnost.

Mladý ječmen má 11x více vápníku než mléko

Mladý ječmen má neuvěřitelné množství vápníku (11x více než v kravském mléce). Díky posílení imunitního systému pomáhá alergikům a astmatikům. Významně ovlivňuje hladinu cholesterolu. Zlepšuje paměť a kvalitu spánku. Zelený ječmen harmonizuje celý organizmus a navozuje vnitřní pohodu čímž fyzicky zlepšuje dobrou náladu.

Mladý ječmen – maličký obr přírody

Přestože se mladý ječmen sklízí jako maličký, tak ve skutečnosti si nezadá s žádným silákem. Má více než 25x větší množství draslíku a 37x vetší množství vápníku než pšenice. Mladý ječmen obsahuje rovněž velké množství železa a vzácného fosforu.

Mladý ječmen obnovuje acido-alkalickou rovnováhu

Je mnohem účinnější než nejucelenější zásadotvorná strava – špenát. Zelený mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů. Mladý ječmen má vysoký obsah E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové, kyseliny pantotenové a cholinu, příbuzného vitamínu B. betakarotenu, vitamínu C.

Mladý ječmen udržuje vitamíny

Zatímco ředkvička po vytažení ze země již po 5 minutách ztratí 50% vitamínů a zpracované potraviny mají obsah těchto látek na minimu a mladého ječmene tomu tak není. Díky zvláštní péči a technologii zpracování se maximum všech látek uchová v dokonalém stavu.

  • Extrakt zeleného ječmene obsahuje** více než 20 enzymů.**
  • velkou část hmotnosti mladého ječmene tvoří bílkoviny (u bílé mouky je to pouze 10 %).
  • „Zelené" bílkoviny mladého ječmene léčí vředy a chrání povrchové tkáně a sliznice. Pomáhá při zápachu z úst (účinná látka chlorofyl).
  • V zeleném extraktu jsou i superoxid dismutáza (SOD), likvidátor volných radikálů.
  • Cytochrom oxidáza, enzym urychlující oxidaci a redukci, peroxidáza rozkládající peroxid vodíku na kyslík a vodu pro snadné vyloučení z těla.

Vědci u zeleného ječmene objevili Antioxidant 2"-O-glykosylisovitexin (GIV)

Antioxidační aktivita proti oxidačnímu poškození lipidů pokožky způsobenému **UV zářením je přibližně 500x vyšší než aktivita vitamínu E!*** *** Díky těmto účinkům působí doslova geniálně proti rakovině. GIV také podpořil vysokou tlumící aktivitu aterosklerózy naměřenou v krevní plasmě. Jeho aktivita několikanásobně převýšila vitamín C.

Optimální dávkování mladý zelený ječmen - užívání

  • Pro dospělé 1 až 2 čajové lžičky zeleného ječmene 2 x denně na lačno.
  • Dětem od tří let půl čajové lžičky zeleného mladého ječmene 1 x denně.

Substrát (dehydratovaný substrát vypadá jako zelený pudr) rozmícháme skleněnou lžičkou (kovová zlikviduje řadu důležitých látek) ve studené vodě (případně můžeme ochutit sirupem) a ihned vypijeme. Vytvořený extrakt neskladujeme, proto si připravte jenom tolik mladého ječmene, kolik zkonzumujete.

Chuť mladého ječmene

V první chvíli Vám nemusí mladý ječmen lahodit a budete si muset zvyknout (ostatně nikdo asi nečeká malinovou šťávu, protože zde jede o zdraví a ne o kulinářský požitek). Již po několika dnech si na toto nové chuťové spektrum zvyknete a pravděpodobně se na něj po čase budete i těšit. Důvod je jednoduchý. Mozek vyhodnocuje tuto potravinu jako velice prospěšnou pro zdraví a proto brzy odmění vaše tělo příjemným pocitem, po každém užité tohoto přírodního léčiva.

Hlavní látky mladého ječmene

  • Chlorofyl
  • Bílkoviny
  • Cukry

Vitamíny – mladý zelený ječmen

  • Vitamín B5
  • Vitamín B6
  • Biotín
  • Vitamín C
  • Vitamín E
  • Vitamín K
  • Kyselina listová
  • Betakaroten
  • Vitamín A
  • Vitamín B1
  • Vitamín B2
  • Niacín

Aminokyseliny mladý ječmen

  • Alanín
  • Methionín
  • Glycín
  • Treonín
  • Histidín
  • Tyrosín
  • Izoleucín
  • Valín
  • Leucín
  • Lyzín
  • Kyselina aspartamová
  • Kyselina glutamová
  • Arginín
  • Fenylalanín
  • Prolín
  • Serín

Minerály zelený mladý ječmen

  • Fosfor
  • Bór
  • Mangan
  • Měď
  • Stříbro
  • Chróm
  • Vápník
  • Draslík
  • Hořčík
  • Železo
  • Křemík
  • Sodík

Mladý ječmen dále obsahuje řadu aktivních enzymů

které jsou základním katalyzátorem téměř všech chemických procesů probíhajících v našem těle. Vědci se shodují na tom, že člověk se rodí s určitou zásobou enzymů, která se v průběhu života vyčerpává a tělo stárne. Nicméně toto vyčerpávání enzymatické zásoby lze zpomalovat jednak vyhýbáním se potravě a způsobu života, který je na spotřebu enzymů náročnější, jednak konzumací na enzymy bohaté stravy. A tou je živá rostlinná strava, tedy strava, která nebyla znehodnocena tepelnou, chemickou ani jinou úpravou, jež enzymy likviduje nebo potlačuje jejich aktivitu.

Mladý ječmen v historii

Mladý ječmen je typem zelené trávy – jediné vegetace na zemi, která je schopna dodávat základní výživu od narození až po stáří. Agronomové odhadují počátky kultivace této obilné trávy již na 7. tisíciletí před naším letopočtem, pravděpodobně v jihozápadní Asii. Na západě však ječmen začal být pěstován v rámci produkce zrní. Je-li tráva sklizena v tomto mladém věku, svým složením se od svých dospělých protějšků výrazně liší. Kupříkladu pšeničná tráva obsahuje přibližně až 32g proteinu na 100g, kdežto pšeničné zrno pouhých 13g.

Mladý ječmen – nejhodnotnější zelená tráva

Ječmenná tráva je považována z výživového hlediska ze všech zelených trav za nejhodnotnější. Obsahuje 18 aminokyselin z 20 včetně 8 esenciálních, tedy těch jež si tělo neumí vyrobit samo. Aminokyseliny jsou základním stavebním kamenem bílkovin, ze kterých je tvořena každá buňka lidského organismu a jsou tak nepostradatelné pro buněčnou tvorbu, regeneraci a celkově pro zachování veškerých životních funkcí organismu. Studie prokazují vliv chlorofylu na stimulaci růstu tkání a tvorby červených krvinek. Nejzajímavější je podobnost molekuly chlorofylu s molekulou hemoglobinu – krevního barviva. Testy byl rovněž prokázán jeho vliv na redukci vstřebávání karcinogenů v trávicím traktu.

Mladý ječmen proti parazitům, mikrobů

Mladý ječmen má výrazný alkalizující efekt v lidském těle. Většina v současné době konzumované stravy způsobuje v lidském organismu kyselou reakci a překyselené tělo je živnou půdou pro řadu chorob a mikrobů. Naše buňky nejsou schopny správně fungovat, pokud se vnitřní pH hodnota nepohybuje v poměrně úzkém rozpětí. Mladý ječmen obsahuje bazické minerály jako je sodík, draslík, vápník a hořčík, které díky svému zásaditému charakteru pomáhají kyselé prostředí v těle neutralizovat a tím přispívají k optimálním funkcím organismu. Z mladého ječmene byly dále izolovány látky, které prokázaly velice účinné antioxidační vlastnosti a mohou tak přispět v prevenci proti rakovině a dalším chorobám.

Nejlevněji lze zakoupit mladý ječmen kategorie A) ZDE.

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id10375 (magazin-zdravi.cz#9806)


Diskuze a zkušenosti

Kandy | 01.11.2009 21:13
Mladý ječmen je výborný Mladý ječmen doporučuji všem,kteří chtějí hubnout,protože zajistí,že budete mít dostatek minerálních látek a nepoškodíte organizmus.

Ječmen je dobrý i na spání | 01.11.2009 21:15
Libor Jak jsem začal používat mladý ječmen tak už nemám problém se spaním. Paráááda.

Miloš | 17.11.2009 12:41
Mladý ječmen Když jsem poprvé ochutnal zelený ječmen tak jsme musel překonat pít něco co má zelenou barvu. Když, ale tento detail u mladého ječmene překonáte tak se vám to vrátí ve skvělém zlepšení trávení.

Mirek | 17.11.2009 13:47
zelený ječmen Osobně doporučuji opravdu jenom kvalitnější značky. Řada je sice za nízkou cenu, ale je to jen nasušený ječmen, který už nemá moc důležitých látek.

Emilio | 19.11.2009 11:16
Po ječmenu rostou vlasy? Je možné, že po mladém ječmenu více rostou vlasy? Mladý ječmen jsem začal užívat asi před 3 měsíci a zjistil jsem, že mi více rostou vlasy. Je to možné?

Karel | 19.11.2009 11:20
Mladý ječmen obsahuje hodně minerálů Je to možné. Růst vlasů,ale bude zapříčiněn hlavně celkovou změnou a zlepšením zdravotního stavu. Harmonizace trávení a dostatek důležitých látek,které obsahuje mladý ječmen vedou ke zlepšení vlasové struktury i kvality kůže.Vlasy rovněž získají zdravější barvu a lesk.Jsou známé i některé kvalitní šampony,které obsahují výtažky ječmene.Intenzivnější je ovšem užívat mladý ječmen vnitřně.

ivanka | 28.11.2009 22:31
samovýroba Je možné si jej pěstovat,drtit a sušit doma?

Jirka | 30.11.2009 09:05
Mladý ječmen a pěstování doma Pěstovat mladý ječmen doma, na zahradě případně ve skleníku je možné. Základní problém, ale bude, že se těžko udrží technologie výroby, kdy se mladý ječmen šetrně "suší" pod vysokým tlakem. V takovém případě je vhodnější mladé výhonky ječmene konzumovat čerstvé. V případě mletí např. v mixeru, ale zlikvidujete velké množství vitaminů, takže doporučuji zakoupit mixer např. s keramickým břitem.

Pecha | 30.11.2009 11:39
Mladý ječmen a zažívání Mladý ječmen úplně fantasticky srovná zažívání.Pořád jsem byl unavený a cítil jsem, že jedním z faktorů je jídlo. Snažil jsem se držel různé diety, ale bylo to spíše horší.Mladý ječmen jsem koupil přes eshop a po 14 dnech jsem pozoroval výrazné pozitivní změny. Celkově se cítím zdravěji a dnes nedám bez ranního hrnečku s mladým ječmenem ani ránu.

Alfonzo | 11.12.2009 21:45
Mladý ječmen Nový Zéland Podle mě je nejlepší mladý ječmen z Nového Zélandu nebo Austrálie. V Americe se dá sehnat hodně značek za dobrou cenu, ale kvalita tam vázne. Přece jen Nový Zéland má ideální podnebí a šetrný způsob pěstování.

Lukkyn | 15.12.2009 10:01
mladý ječmen po opici Já mám výborné zkušenosti s mladým ječmenem vždy po mejdanu, kdy bývá pěkná opice.Večer před spaním a potom ráno si dám jeden šálek a jsem jako rybička.Nebolí hlava a cítím se o 100% lépe.Při pití alkoholu potřebuje tělo více vitaminů a minarálů a v mladém ječmenu je jich tolik, že se ideálně doplní.Na Silvestra si mladý ječmen určitě beru!

Pavel Koci | 16.12.2009 10:52
Detoxikace s mladým ječmenem Mladý ječmen je výborný na detoxikaci, ale také je dobré vědět jak správně ječmen dávkovat. Na začátku je dobré začít s malou dávkou a tu postupně zvyšovat (asi 1 lžíčku rozmíchanou ve vodě a později 2-3). Když začnete užívat mladý ječmen hned ve vysokých dávkách tak se vám můžou projevit příznaky z detoxikace a to je například únava nebo bolest hlavy. Pro organismus není dobré mladým ječmenem zasáhnout hned vše, ale postupně. Jinak mladý ječmen mimo detoxikaci velice dobře funguje jako stavební podpora buněk, které zdravě rostou a regenerují se. Samozřejmě záleží na kvalitě produktu.

Tomáš Jeník | 19.12.2009 00:57
Zelený ječmen Zelený ječmen znám už asi deset let. Alespoň jednou ročně nasadím na měsíc intenzivní kúru a díky tomu nevím co je chřipka, nachlazení a pořád se cítím dobře. Možná to není jen tím zeleným ječmenem, ale každopádně je to lepší než se cpát prášky.

Antonín | 09.01.2010 08:59
Mladý ječmen a aloe vera Mladý ječmen je co se týká schopnosti detoxikace na tom lépe než aloe vera. Ječmen jsem nasadil na začátek tohoto roku, protože svátky jsou náročné :))). Kdo si taky na Vánoce nedopřeje trošku toho pivečka a dobrého jídla? Jak říkal jeden doktor v televizi "než se očkovat na prasečí chřipku tak raději přirozeně posílím imunitu".

Aanet | 23.01.2010 22:23
Kombinace mladý ječmen a spirulina Výborné je mladý ječmen kombinovat se spirulinou. Určitě je, ale lepší koupit každé zvlášť. V již namíchané kombinaci zelený ječmen a spirulina je to zbytečně drahé.

Patty | 24.01.2010 11:48
Mladý ječmen na hubnutí Zelený ječmen mi pomohl úplně přirozeně zhubnout.Ječmen uklidní trávení, takže nemusíte pořád něco ládovat.Není mnoho takových kvalitních potravin.Jen kdyby nebyl tak drahý.Píšou, že ideální je jedna lžíčka denně.Ve skutečnosti jsou to, ale 2-3 lžíčky 2x denně.Výrobci to tak uvádí ať máte dojem, že vám zelený ječmen vydrží dlouho.Běžná cena za mladý ječmen je kolem 800Kč až 2 500Kč za 200g. Rozdíl ceny je více otázkou nacenění prodejcem než kvalitou. Dokonce některé levnější jsou kvalitnější než ty předražené. Důležité je nevěřit reklamním trikům. Je potřeba počítat 300g zeleného ječmene na měsíc.

Lubina | 31.01.2010 13:24
Mladý ječmen ušetří za vitaminy Počítala jsem kolik ušetřím za vitaminy, kdyby jsem je měla koupit zvlášť a kolik je jich v mladém ječmenu. Vychází to, že by jsem zaplatila 2 až třikrát víc. Možná se může zdát, že cena za kvalitní ječmen je hodně. Myslím tím cca do 1000 korun za 200 gramů, ale když to spočítáte na obsah látek tak by jste platili cca 2000-3000 kaček. Samozřejmě pokud nepoužijete ty nejlevnější hnusné vitaminy ze supermarketu.

Kamila | 23.03.2010 14:15
Mladý ječmen a jarní detoxikace Jaro je tady a už jsem začala asi nejzdravější jarní očistu těla a to pomocí mladého ječmene. Pokaždé, když užívám ječmen tak se cítím jako znovu narozená :)))

manina | 24.03.2010 23:09
mladý ječmen s vlákninou Mladý ječmen je pro detoxikaci ideální. Účinnější je, ale ten mladý ječmen s vlákninou. Vláknina totiž zvyšuje detoxikační účinek a navíc se ušetří za ty tablety z řasy, které dodatečně dodávají vlákninu. Podobný účinek jako mladý ječmen má i mladá pšenice, ta však funguje lépe i na redukci hmotnosti.

Fredy | 27.03.2010 21:52
mladý ječmen chlorela spirulina Mladý ječmen patří stejně jako chlorela a spirulina mezi potraviny 21. století. Dají se vzájemně kombinovat. Mladý ječmen sám o sobě už obsahuje velké množství vlákniny, takže je opravdu ideální na zažívání a střeva. Mladý ječmen je výborný jako prevence rakoviny. Chlorela stejně jako spirulina ještě více zesilují detoxikaci při užívání ječmene.

gublík | 28.03.2010 09:25
Mladý ječmen a chlorella Podle mého názoru není dobré kupovat mladý ječmen s už namíchnou chlorellou.Podle všeho je lepší koupit každé samostatně.Určitě je lepší dávku mladého ječmene a chlorelly oddělovat a určit si poměr.

lenka Fischerová | 16.04.2010 11:21
po roce užívání mohu doporučit Je to přibližně rok, co jsem se ke mně dostala informace o zeleném ječmenu. Velmi mne informace zaujala a tak jsem ho otestovala. Rozhodně jeho užívání není samospasitelné, ale mnoho mi pomohl. Měla jsem před operací (docela vážnou) a tak jsem chtěla tělo maximálně vyladit předem, aby následná rekonvalescence byla co nejmírnější a to se mi povedlo. Rozhodně s doplňující chlorellou jsou to potravinové doplňky, které přinášejí tělu přírodní vitamímy a stopové prvky přirozeným způsobem. Beru oboje přibližně rok, je mi 46 let a zlepšila se mi kvalita nehtů, pleti, ale také to třeba cítím na kloubech, které míň bolí. Žiji poměrně aktivně a zdavě. S ječmenem a chlorellou, ovšem o pár stupňů lépe. Stal se součástí mého životního stylu.

MUDr. Bartoš J. | 27.04.2010 16:35
Pozor na sušený mladý ječmen a záměnu Hodně lidí si plete mladý ječmen sušený a potom namletý na prášek a mladý ječmen připravený pod vysokým tlakem při tělesné teplotě jako je například australský Morlife. Rozdíl je fatální. Zatím co v prvním případě se jedná v podstatě namleté seno, které už kromě vlákniny moc kvalitních látek neobsahuje, tak v druhém případě se díky vysokému tlaku zachová rostlinka "uspaná" s téměř 100% látek. Vláknina je zde samozřejmě plně zachovaná také a to v plné míře. Někdo nazývá sušený ječmen seno jako "přírodnější". Ano je to pravda, protože se jedná o namleté seno. Člověk, ale není koza a zelený ječmen by měl užívat především pro účinné látky od vitaminů, minerálů a enzymů. Je pravda, že mladý ječmen připravený na prášek pod vysokým tlakem tak jak jej do ČR dováží například společnost MORLIFE na www.mlady-jecmen.eu Je asi dvakrát dražší, ale nejedná se o sušené seno a jeho kvalitní technologie výroby je úplně o nečem jiném. O chuti nemluvě. Jestli chce, ale někdo popíjet sušené seno, tak prosím. Jen by jsem vyžadoval informaci o lokalitě, kde bylo seno ječmene sklizeno a za jakých podmínek, bylo skladováno a sušeno. Často se totiž stává, že koupíte namleté starší rostliny.

Pettik | 27.04.2010 16:40
Poznám to seno od kvalitního mladého ječmene, když je tam BIO? Když je tam označení BIO tak je to sušené namleté seno mladého ječmene nebo mladý ječmen v prášku?

MUDr. Bartoš | 27.04.2010 16:49
BIO mladý ječmen BIO je označení pro způsob pěstování ne způsob přípravy. BIO neznamená, že se jedná o mladý ječmen v prášku. BIO může být klidně i sušený mladý ječmen seno pomletý na prášek. Dívejte se na stránkách prodejce zda uvádí způsob přípravy. Ten je nejpodstatnější. "Připraveno pod vysokým tlakem při teplotě do 40C". Ten nejkvalitnější jako Morlife jsou vystaveny tlaku jen pár vteřin a to do hodiny po sklizni.

Karlos | 02.05.2010 20:10
Jaká je maximální dávka mladého ječmene na den? Může mi někdo poradit kolik je maximální dávka mladého ječmene na den? Děkuji

Prandi | 02.05.2010 20:36
Doporučená dávka mladého ječmene Maximální denní dávka mladého ječmene neexistuje je jen doporučená. V podstatě se nelze předávkovat. Normální dávky mladého ječmene se pohybují u dospělých okolo 2 až 3 x 1 lžičky denně. Léčebné dávky pak v průměru 4 x 2 lžičky denně. Pro pokrytí všech potřebných látek potřebuje člověk cca 8 lžíček za den. Jestli někdo užívá mladý ječmen v tabletách tak je u balení, které má 250 tablet (100g) léčebný efekt při užívání 20 tablet denně.

kotrova jarka | 07.05.2010 10:02
mlady ječmen Užila jsem asi 3 balení kvalitního ječmenného prášku,cítila jsem se sice výborně,ale moje pleť byla stále samy svědivý pupínek,detoxikace nemůže trvat tak dlouho.Poslední balení jsem už nedobrala.Upozornujii,že jsem měla kvalitni prášek-nikoliv seno.Snad to byla alergie.

LeJony | 09.05.2010 20:26
Antioxidant mladý ječmen Mladý ječmen má mimořádně bohaté složení, které plní funkci antioxidační a pomáhá odstraňovat z těla těžké kovy a jiné toxické látky. Detoxikační účinek mladého ječmene je způsoben významným obsahem chlorofylu a speciálním složením. Mladý ječmen je rovněž uznávaným probiotikem, které podporuje růst zdravé střevní mikroflóry.

linaresova | 10.05.2010 13:14
mladý ječmen a chlorela vážení přátelé,poté co můj syn 13 let onemocněl crohnovou chorobou tak jsem málem prodala i dům abych mu mohla zajistit kvalitní léčbu.celých 16 měsíců jsem byla zoufalá,nic nezabíralo syn byl unavený,zoufalí a já pochopitelně s ním.Najednou jako zázrakem se nám postavily do cesty zelené potraviny.Tak jsem nedůvěřivě podávala synovi namíchaný mladý ječmen a sladkovodní řasu chlorelu tu jen jednu až dvě denně.Nevěřila jsem vlastním očím když asi třetí den po podání ječmene syn došel ze školy domů s tím jestli může jít ven za klukama.to Byla jsem tak v překvapená,že jsem si ječmen namíchala také a ted už ho popíjím asi 3 týdny a světe div se,nejenou synovi pomáhá zvládnout tuto nemoc ale postavil na nohy i mě !!Zlepšila se mě nálada,přestal bolet kyčelní kloub,křečové žíli se začínají vstřebávat a světe div se celou noc spím,nebudí mě bolesti různého původu.děkuji za zelený ječmínek a chlorelu!!Ale chtěla bych jen dodat pozor na napodobeniny protože ty vám asi nepomůžou.Já jsem to koupila od firmy Green Ways aopravdu to FUNGUJE.Zdraví Jarka a syn Lada z Malínek

Danie | 11.05.2010 10:11
Mladý ječmen v prášku Na světě je několik výrobců mladého ječmene v prášku. Najdeme je v USA, Kanadě nebo z Austrálie a Nového Zélandu. Je skvělé, že firma australská Morlife má zastoupení v ČR a vstoupila na náš trh. Jejich výrobek je vynikající.

Leonardo | 15.05.2010 08:20
Mladý ječmen neobsahuje lepek Celiakie je přecitlivělost na lepek a u mladého ječmene je výborné, že jej neobsahuje. Navíc mladý ječmen podporuje celkové zdraví. Proti řase je více zásadotvorný, má větší antioxidační schopnosti. Řasa obsahuje proti tomu více chlorofylu a podporuje růstový faktor. Ideální je řasu užívat jako doplněk mladého ječmene a nekupovat namixovaný mladý ječmen a řasu. Tento poměr je totiž pro každého vhodné upravit.

JanaV | 19.05.2010 22:56
Opravdu? Dobry vecer, opravdu je to takovy zazrak?

Mirek | 24.05.2010 15:46
mladý ječmen doporučuji S mladým ječmenem jsem naprosto spokojený.Upravilo se mi trávení už po týdnu.Navíc jsem trpěl nadýmáním a teď se cítím výborně.

Jiřina | 03.06.2010 18:23
mladý ječmen Mám potíže zažívací a střevní. Vyšetření mám negativní, tak jsem začala pít mladý zelený ječmen. Přes nepříjemnou chuť ho piju 2x denně už 14 dní a nepociťuji žádné zlepšení. Poradí mi někdo jak dlouho ho mám pít. Děkuji můj email beate55@seznam.cz

Nelly | 05.06.2010 18:09
Mladý ječmen a chuť Mě osobně mladý ječmen chutná. Dnes se dokonce na něj ráno těším :) To jestli a za jak dlouho mladý ječmen pomůže, záleží na tom jaké jsou konkrétní příčiny poruchy trávení. Jestliže je problém dlouhodobý, tak je 14 dnů na zlepšení krátká doba. Jinak běžně zabírá mladý ječmen po přibližně týdnu. Pomáhá tam, kde pomůže vyrovnání acidobazické rovnováhy, cukrů, pročištění střev atd. Možná se pokuste více pít vodu, protože při užívání mladého ječmene je to hodně důležité.

Monika Novotná | 18.06.2010 12:12
Ječmen pro dítě Byla jsem na neurologii a bylo mi doporučeno abych koupila 4-leté holčice karnitin napodporu svalové hmoty.Nejí mi maso,vařenou zeleninu.Nemá vůbec žádnou sílu ,špatně chodí a je unavená.V lékarně mi doporučili ječmen.Máte s tím někdo zkušenost?Děkuji předem za odpověď na email unciauncia@seznam.cz

Šárka | 18.06.2010 23:10
Mladý ječmen pro malé děti Mladý ječmen můžou pít i malé děti. Je třeba jim ječmen více ředit nebo přidat například ananasový juice.

Jana Liberec | 20.06.2010 20:41
Mladý ječmen A co takhle si koupit semena ječmene, zasadit a konzumovat čerstvý? Máte s tím někdo zkušenost?

maceška | 05.10.2010 08:28
energy dobrý den, koupila jsem si mladý ječmen u společnosti Energy, kde beru různé kapičky z bylin. Máte s tím někdo zkušenost? Kde se seženu opravdu kvalitní mladý ječmen? děkuji

Jaroslav Černý | 10.11.2010 07:42
Doba požívání Mladého ječmene Prosím poradí mi někdo po jaké době je dobré na čas mladý ječmen nepít a jak dlouho a po jaké době zase začít děkuji :-)

Beruna | 24.11.2010 11:02
dlouhodobé užívání Mladý ječmen, respektive zelené potraviny jsou svoji povahou vhodné právě pro dlouhodobé užívání. Není tedy potřeba je vysazovat. Když už tak asi přelom jaro/léto. Já beru střídavě ječmen a pšenici z Nového Zélandu od Kiwika zrovna tady na něj vidím odkaz mezi reklamami :-)

Martina | 02.01.2011 19:30
mladý ječmen můžete mi někdo poradit z vlastní zkušenosti od které firmy si ho mám koupit? děkuji

Jitka | 10.01.2011 09:24
Od koho koupit mladý ječmen? Osobně mám nejlepší zkušenost s australským nebo z Nového Zélandu. Špatný není i americký, ale podle mého názoru je zbytečně předražený. Ještě je snad i někde z Japonska, ale ten neznám.

Anndy | 10.02.2011 21:30
Mladý ječmen Nový Zéland Vyzkoušela jsem mladý ječmen z Nového Zélandu a je opravdu moc chutný. Teď už ho bere celá rodina :-)))

Alen Dan | 22.05.2013 23:40
zelený ječmen diskuze Zelený ječmen je výborný na zažívání, problémy se střevy, žaludkem. Výborně působí při problémech i například se zápachem z úst. Určitě doporučuji.

Klara | 21.03.2014 23:09
Re: Mladý ječmen a zanety moc.mechyre Dobry den, chci se zeptat, mlady jecmen jsem zacala pit a vydrzelo mi to asi 14 dnu, pak jsem prestala a to stejne i chlorellu. Ted vsak se znovu na to chystam, ale zajimalo by me, zda mate nekdo zkusenost pusobeni na zabety mocoveho mechyre. Trpim na to nekolik let a je to naprosto ubijejici, pomaha jecmen i na toto?? Dekuji za info

qmariasbs | 08.10.2014 00:17
Re: Mladý ječmen - zelený ječmen recenze Those same mugshots seemed to be presented to us to by the law upon latter busts in addition to penalty service fees. Every bit of defendants happen to be assumed not liable.2 fluff sharks charged living while in just Potomac River2 sharks Potomac RiverUpdated: Friday, May 22 2013 3:11 evening EDT2013 08 22 19:11:47 GMTFor all second amount of in time many years, Anglers in southern region md currently own taken in a shark this strangest area the Potomac pond. In reality, these guys diagnosed two sharks.To the second amount of in time many years, Anglers in the southern part of baltimore bring taken in a shark via your strangest home the Potomac lake. This was first used to gift plus the possible provides and simply fabric producer caused. Money grubbing think it is a leading fresh shoes in the whole shebang but to reduce productive function travelled for it and trailblazed in this particular gemstone! Identify, They were given effectively carried away they just performed the reputation for this type of be


Přidat komentář